Aplex schilders

in Spijkenisse

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Spijkenisse


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VAplex schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Aplex schilders
Veerman 22
3201GJ Spijkenisse

tel: 06-47968648

Extra informatie

Schilderwerk, houtrot verhelpen en glas zetten in Spijkenisse en omgeving
Aplex is de complete schilder uit Spijkenisse. Wij werken voor particulieren, bedrijven en verenigingen voor eigenaren.
Aplex kan overal in Spijkenisse en omgeving houtrot opsporen en repareren met de modernste technieken. Belangrijk om uw pand in goede conditie te houden!
Aplex kan ook uw glas zetten, wij verzorgen dat graag voor u in Spijkenisse en omgeving. Wel zo handig omdat wij vervolgens het houtwerk van het kozijn in optimale conditie kunnen brengen.
Schilderwerk, houtrot verhelpen en glas zetten: bij Aplex zit u goed!

Aplex is uw complete schilder uit Spijkenisse. Maar ook in de wijde omgeving zorgen wij graag voor prima schilderwerk, binnen en buiten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Want wist u dat moderne schilders tegenwoordig (bijna) het hele jaar door kunnen werken?
Goed schilderen betekent de juiste aanpak en een huis dat lang mooi blijft! Slecht schilderen betekent problemen. Het is dus belangrijk dat uw schilder zijn vak goed verstaat. Wij hebben zowel de juiste opleiding als de juiste ervaring – samen zorgt dat voor de meest complete schilder in Spijkenisse. U profiteert!

Onze diensten:
•Binnen schilderwerk
•Buiten schilderwerk, ook in de winter
•Behangen
•Glasweefseltechnieken

Wat Aplex nóg completer maakt, is dat wij ook vakmensen zijn in het verhelpen van houtrot en in glaszetten. Daardoor kunnen wij alle werkzaamheden in één hand houden. Dat is beter voor de kwaliteit en scheelt in de prijs.
Aplex is een jong, modern en kleinschalig bedrijf. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en verenigingen van eigenaren.

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Glas zetten
  • Hout rot


Garantie

Ruime Aplex-garantie:
Op schilderwerk en houtrot repareren geven wij een aflopende garantie tot maximaal 6 jaar. Afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond of de toegestane reparatie.
Bij glas: 10 jaar op het lekken van ISO glas.