Damhuis schilders

in Steenwijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Steenwijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDamhuis schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Damhuis schilders
Kampstraat 37
8331GC Steenwijk

tel: 0521 321212

Extra informatie

Damhuis schilders te Steenwijk is een compact en flexibel bedrijf wat zijn werkzaamheden uitvoert zowel in de particuliere en zakelijke markt.
Kwaliteit leveren en een tevreden klant is voor Damhuis schilders in Steenwijk de voornaamste prioriteit.
Dit bereiken we door een gedegen advies en overleg, waarin we ook uitleggen waarom Damhuis schilders in Steenwijk juist voor dat product of die handeling kiezen.
Voor het in oude staat terugbrengen en/of het juist verfraaien van uw schilderwerk, bent u bij Damhuis schilders uit Steenwijk aan het juiste adres. Bescherming en verfraaiing gaan hand in hand en het is logisch dat het schilderwerk er weer netjes uitziet naar de werkzaamheden, maar wij vinden het eigenlijk veel belangrijker dat het schilderwerk er ook fraai blijft uitzien na jaren van ontberingen van weersinvloeden en in het geval van binnenschilderwerk puur door het gebruik. Dus gebruik maken van het juiste product voor de juiste toepassing.

Voor het advies over kleur en materiaal kan Damhuis schilders te Steenwijk u uitstekend voorlichten mede met behulp van uitgebreide kleurkaarten.