Pepels schilders

in Stein

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Stein


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VPepels schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Pepels schilders
Mauritsweg 116
6171AK Stein

tel: 046-4338143

Extra informatie

Even voorstellen...
Wij zijn Pepels schilders gevestigd in Stein. In Zuid-Limburg staan wij al decennialang bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap in schilderwerk. Onze klantenkring bestaat uit o.a. woningbouwcorporaties, aannemersbedrijven, binnenhuisarchitecten, landelijke horecabedrijven maar ook particulieren.
Met GlansGarant nemen wij de zorg van uw onderhoudsschilderwerk uit handen. Tot 10 jaar lang het schilderwerk van uw huis onderhoudsvrij tegen een vast bedrag per maand.

Pepels schilders in Stein is ook gespecialiseerd in restauratie- en decoratieschilderwerk. Informeer naar de mogelijkheden.

Projectschilderwerk, hele woonwijken, een compleet hotel maar ook schilderwerk bij u thuis kunnen wij van a tot z perfect verzorgen en onderhouden.
Neem voor meer informatie even contact op.
  • Schilderwerk
  • Project schilderwerk
  • Restauratie - decoratie
  • GlansGarant
  • Winterschilder
  • Vakantiewoning
Plan B Projecten ontwerpt, calculeert en begeleidt uw complete verbouwingstraject. Onderwijs, zorginstelling, horeca, winkelinrichting, tandartspraktijk, kantoorgebouw of bakkerswinkel. Het kan allemaal.
Nu ook uw adres voor Italiaanse stuctechnieken. Neem even contact op of maak een afspraak in onze showroom voor het bekijken van de mogelijkheden.

Uitvoeren van behangwerken; specialistische behangsoorten en grootformaat fotowanden.
Zorgvuldige planning van uw woningonderhoud (ook meerjarige onderhoudsplannen voor VVE's)

Schilderwerk in de meest ruime zin van het woord.

Pepels schilders in Stein bestaat uit ervaren en vakkundige schilders die iedere klus kunnen klaren. We hebben door heel Nederland gewerkt aan grote woningbouwprojecten en specialistisch schilderwerk. Maar ook voor uw woning of bedrijfspand is Pepels de aangewezen partij voor uw onderhoudsschilderwerk.