Laban schilders

in Tholen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Tholen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLaban schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Laban schilders
Stevinweg 1G
4691 SM Tholen

tel: 0166-604923

Extra informatie

Laban schilders is een gevestigde naam in de schildersbranche, met een historie van ruim 75 jaar. Actief in onderhoud, nieuwbouw en binnenafwerking van vastgoed in West-Brabant en Zeeland. Gespecialiseerd in advisering, begeleiding, en uitvoering van vastgoedonderhoud. Onderscheidend door te ontzorgen: we bieden complete onderhoudsplannen waardoor het vastgoed goed geconserveerd blijft, de kosten beheersbaar zijn en er duidelijkheid is voor alle partijen. Wij houden van transparantie en een duidelijke communicatie.
Als zakelijke en/of particuliere opdrachtgever wilt u graag samenwerken met vakbekwame mensen. Natuurlijk wilt u ook de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Dan bent u bij Laban schilders aan het juiste adres.
Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Vanaf de eerste voorbespreking tot en met de definitieve oplevering en nazorg kunt u rekenen op vakmensen die uw taal spreken. U kunt rekenen op een deskundig advies over de juiste kleur en op een professionele uitvoering met hoogwaardige producten. Daarbij houden we te allen tijde rekening met de eisen die aan ons gesteld worden op het gebied van veiligheid en milieu. Daardoor leveren wij kwaliteit die u mag en kunt verwachten van een professional voor het onderhoud van uw vastgoed.

Laban schilders is actief in Zuidwest Nederland en een deel van België voor tal van opdrachtgevers: de particuliere sector, de overheid, aannemers, het bedrijfsleven en projectontwikkelaars. Allen eisen zij kwalitatief maatwerk en Laban schilders levert dit met een jong team van goed opgeleide vakmensen, met kennis van zaken én met enthousiasme.