C. van der Veen schilders

in Uithoorn

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Uithoorn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VC. van der Veen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


C. van der Veen schilders
Admiraal de Ruyterlaan 74
1421 VM Uithoorn

tel: (0297) 533 877

Extra informatie

Schilderwerken en timmerwerken
C. van der Veen schilders gevestigd in Uithoorn schildert en timmert al jarenlang aan de weg in de regio als onderhoudsbedrijf in Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp en Mijdrecht. Maar natuurlijk bent u buiten deze regio ook van harte welkom bij C. van der Veen schilders!
C. van der Veen schilders: Ook voor uw bouwplannen
Als onderhoudsbedrijf houd C. van der Veen schilders gevestigd in Uithoorn zich ook bezig met professionele- en ambachtelijke timmerwerken en bieden wij u alle hulp bij het realiseren van uw bouw of verbouw.

Van monument tot nieuwbouw, en van binnen- tot buitenschilderwerk, C. van der Veen schilders staat voor u klaar met gratis advies! Neem direct contact met ons op!
Heeft u een eigen woning of bedrijfspand en wilt u uw schilderwerk uitbesteden
aan een schildersbedrijf voor een resultaat waar u nog vele jaren plezier aan beleeft,
dan is C. van der Veen schilders het juiste adres!

Bij schilderwerk is voorbereiding het halve werk. Het kan zijn dat er eerst hout vervangen dient te worden door vocht of achterstallig onderhoud.* C. van der Veen schilders heeft deze kennis in huis. Wij repareren, plamuren en schuren tot er een goed afwerkingniveau ontstaat en daarna nemen wij pas de schilderskwast ter hand voor een optimaal eindresultaat.
Gebeurt dit niet dan word alleen de toplaag behandeld en kan het op termijn extra kosten met zich mee brengen omdat de oneffenheden (o.a. houtrot)* niet zijn behandelt, of de verf gaat afbladeren. Uw totale opdracht is van groot belang, voor het oog, maar ook voor de duurzaamheid.

Specialiteit

Onderhoudsbedrijf C. van der Veen verzorgt het onderhoud voor verschillende soorten projecten. Onze klantenkring bestaat uit:
  • Bedrijven
  • Particulieren
  • Vereniging van Eigenaren (VVE)
  • Aannemers- en bouwbedrijven
  • Verenigingen en stichtingen
  • Makelaars
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen
Naast het schilderwerk is ons onderhoudsbedrijf ook gespecialiseerd in:
glasvlies-/glasvezel-behang, glas-reparatie en het zetten van kozijnen.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle overige werkzaamheden, ons netwerk bestaat uit een groot aantal vakspecialisten, die u hiermee van dienst kunnen zijn.