2Color schilders

in Voorburg

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Voorburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
V2Color schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


2Color schilders
Frederik van Eedenstraat 54
2273 SM Voorburg

tel: (070) 3191009

Extra informatie

Welkom bij 2Color schilders uit Voorburg
2Color2 Color staat garant voor ambachtelijk schilderwerk met een moderne visie op de toekomst. Wij bieden een team van vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit.
2Color schilders uit Voorburg is gespecialiseerd in schilderwerk, houtrot reparatie, wandafwerking, stucwerk, beglazing, kozijnen en renovatie. Particulieren,vereniging van eigenaren,en bedrijven behoren tot onze opdrachtgevers.

2Color schilders uit Voorburg maakt gebruik van de beste materialen en bieden naast de hoogwaardige kwaliteit drie jaar garantie op de geleverde werkzaamheden.
Voor meer informatie of offertes kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat doen wij

Uw woning of bedrijfspand is een waardevolle investering en het schilderwerk ervan is uw visitekaartje. Voor het behoud van uw onroerend goed is het belangrijk dat het goed in de verf staat.

Wij leveren kwaliteit en gebruiken altijd 1e klas materialen, onder meer van Sigma Coatings en Sikkens. Wij zijn verzorgd en ons werk wordt altijd keurig opgeruimd achtergelaten.
Wij zijn gevestigd in Voorburg (Zuid-Holland) en werken vooral in de regio Haaglanden. Uiteraard is werk buiten deze regio ook bespreekbaar.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.