Ton de Gunst schilders

in Voorschoten

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Voorschoten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VTon de Gunst schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Ton de Gunst schilders
Industrieweg 28
2254 AE Voorschoten

tel: 071 - 5767494

Extra informatie

Meer dan 30 jaar Ton de Gunst schilders in Voorschoten!
Ton de Gunst schilders is opgericht in 1978 in Voorschoten. In eerste instantie specialiseerden wij ons in het leveren en plaatsen van vele glassoorten. Door de vraag vanuit de praktijk hebben wij in 1995 besloten om ons te specialiseren in stuc- en schilderwerkzaamheden en dit op te nemen in het bedrijf. Ook beschikt Ton de Gunst schilders uit Voorschoten over een 24-uurs service ten aanzien van het glas. Dit voor zowel bedrijven, particulieren, woningbouwverengingen en verschillende VVE’S.
Ton de Gunst schilders uit Voorschoten is als bedrijf VCA gecertificeerd, VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger werken en het aantal ongelukken te verminderen. Ton de Gunst schilders en zoon heeft het VCA certificaat dit houdt o.a. in dat elke medewerker een basisveiligheid opleiding en diploma heeft, er zijn ook medewerkers met een BHV opleiding.

Om een vrijblijvende offerte en/of advies aan te vragen betreffende stucwerk, schilderwerk of glaswerk kunt u contact met ons opnemen, zowel telefonisch als per mail via de tab 'contact'.
Als glashandel en schildersbedrijf zijn wij actief in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Leidschendam, Leiderdorp en Rijswijk

Schildersbedrijf Ton de Gunst staat garant voor kwalitatief hoog schilderwerk. Wij schilderen in opdracht van Particulieren, woningbouwverengingen, aannemers en VVE’S.
Onze schilderwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Renovatie schilderwerk
  • Monumentaal schilderwerk
  • Wand- en plafond afwerking
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Behangwerk
  • Scan/ glasvezelplakken
  • Lekkages/ brandschade
  • Kleuradvies
  • Houtrotherstel (erkend windos care systeemspecialist )
Tevens zijn wij als schilder gespecialiseerd in planmatig onderhoud d.m.v. peroideschema's en meerjaren planning. Dit is met name interessant voor Verenigingen van eigenaren. Voordelen zijn o.a. kostenspreiding, overzicht van de kosten, constante kwaliteit schilderwerk, voorkomen van houtrot en daardoor vermindering van onvoorziene kosten.