Schildersbedrijven in Vorden
Selecteer een schildersbedrijf
Schildersbedrijven
<<=Terug naar provincie Gelderland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacyBesselink schilders
Het Hoge 44
7251XX Vorden

tel: 06-20303442........

Extra informatie schildersbedrijf:
e projecten, is het voor schildersbedrijf Besselink tevens mogelijk om grotere projecten aan te nemen. Dit is mogelijk door middel van inschakeling van vaste (kleine) collega schildersbedrijven, waarmee het bedrijf door de jaren heen een goed samenwerkingsverband heeft opgebouwd. De werkzaamheden van Besselink schilders bestaan uit: - Binnen-........


Schildersbedrijven die ook in Vorden actief zijn

Regelink schilders
Nijverheidsweg 6
7255RA Hengelo

tel: 0575-461655

Extra informatie schildersbedrijf:
Regelink schilders in Hengelo Regelink schilders is een gedegen, betrouwbaar schildersbedrijf dat al 60 jaar actief is in de regio Hengelo. Ons bedrijf in Hengelo kenmerkt zich door een traditionele achterhoekse werkwijze. Degelijk en duurzaam kwaliteitswerk voor een normale prijs. Ons motto: Als je iets van werk aan je gebouwen doet, schilder ze dan ook meteen weer goed!
Wim Lenselink schilders
Hummeloseweg 14
7255AH Hengelo

tel: 0575-462319

Extra informatie schildersbedrijf:
Schildersbedrijf Wim Lenselink uit Hengelo is hèt schildersbedrijf voor woningen en bedrijfsgebouwen. Wij schilderen zowel binnen als buiten en zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen (onderhoud). Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in spuitwerk en wandafwerking. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden deskundig advies en .......
Ap Eggink schilders
Middenweg 56
7255WT Hengelo

tel: 0575-464368

Extra informatie schildersbedrijf:
Ap Eggink schilders uit Hengelo is voortgekomen uit de Achterhoekse klussendienst welke is opgericht in februari 1997. In 2004 is de naam verandert in Ap Eggink schilders,zo moeilijk was deze keuze niet omdat er sinds 1997 uitsluitend schilderwerk,behangen en kleine reparatie`s werden gedaan. Inmiddels zijn wij erkend leerbedrijf geworden en is sinds november 2008 mijn dochter Sháron bij in dienst middels een leer werk baan.
Collens schilders
Hogenkampweg 44/A
7255JZ Hengelo

tel: 06-29233513

Extra informatie schildersbedrijf:
Collens schilders is actief in het onderhoud van schilderwerk aan woningen (bestaande en nieuwbouw), kantoren, fabrieken en winkels. Het gaat hierbij zowel om binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in wandafwerking. Gerdjan Lenselink is betrokken vanaf de offerte tot en met de uitvoering van de werkzaamheden; u heeft dus .......


Plaatsen in omgeving van Vorden

Brummen (4 schildersbedrijven)
Eefde (1 schildersbedrijf)
Gorssel (1 schildersbedrijf)
Hengelo (4 schildersbedrijven)
Steenderen (1 schildersbedrijf)
Vierakker (1 schildersbedrijf)
Voorst gem Voorst (1 schildersbedrijf)
Warnsveld (2 schildersbedrijven)
Zutphen (6 schildersbedrijven)Bent u een schildersbedrijf uit Vorden of elders en wilt u uw schilders activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Vorden staat momenteel 1 schildersbedrijf vermeld.