Leeuw & Bouwhuis schilders

in Vroomshoop

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Vroomshoop


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLeeuw & Bouwhuis schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Leeuw & Bouwhuis schilders
Azielaan 5/B
7681NC Vroomshoop

tel: 0546-642624

Extra informatie

Leeuw & Bouwhuis schilders is al een 90 jaar actief in de regio van Vroomshoop. Wat vroeger Schildersbedrijf J.H Leeuw en zoon was, gevestigd aan de Noorderweg te Vroomshoop, werd in het jaar 2000 Leeuw & Bouwhuis schilders. Na jaren aan de Noorderweg te hebben gezeten zijn wij in 2005 verhuisd naar het nieuwe "Bedrijvenpark Oost" aan de Aziëlaan 5 b-c te Vroomshoop. Vanuit onze nieuwe vestiging werken wij voor het grootste deel voor de particuliere klanten, maar ook zeker voor woningbouwverenigingen, stichtingen, bedrijven, scholengemeenschappen, rijksoverheids instellingen enz. Al met al een bedrijf met de nodige ervaring over de volle breedte van het schildersvak.

Sinds het AF-erkend keurmerk in het leven is geroepen maken wij hier al deel van uit. Voor u als consument een extra zekerheid dat uw onderhoudswerk in alle opzichten beter uit de verf komt! Met dit keurmerk bent u gegarandeerd van extra professionaliteit, van de eerste voorbespreking tot de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. De garantievoorwaarden zijn duidelijk: minimaal twee jaar op het buitenwerk en maximaal vier jaar op het binnenwerk.

Specialiteit
  • Behang
  • Spuitwerk
  • Wandafwerking