De Ruit Groep

in Wateringen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Wateringen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Ruit Groep
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


De Ruit Groep
Naaldwijkseweg 6a
2291 Pa Wateringen

tel: 0174 - 226640

Extra informatie

Deskundigheid De Ruit Schilder- en Afwerkingsbedrijf te Wateringen streeft naar het creëren van meerwaarde van het onroerend goed en het bevorderen van het gebruiksgenot voor de bewoner en/of eigenaar. Jarenlange ervaring is de grondslag voor het bedrijf. Deskundigheid is mede hierdoor in overvloede vergaard. Kiezen voor Schilder- & Afwerkingbedrijf de Ruit B.V. te Wateringen is kiezen voor een betrouwbaar bedrijf. Het verzorgen van een gedegen advies, het leveren van vakwerk en hoge kwaliteit zijn een van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf. Kwaliteit Bij De Ruit Schilder-en Afwerkingsbedrijf staat kwaliteit bovenaan. De kwaliteit die wordt geleverd zit in de systematiek van werkzaamheden. Vakkundige en gemotiveerde medewerkers geven met hun deskundigheid en ervaring inhoud aan de gestelde wensen en eisen van de klant. Voorbereiding en planning vormen een basis voor de uit te voeren werkzaamheden. Resultaatgericht Een prachtig eindresultaat is de doelstelling voor elke klant. Met resultaatgerichte medewerkers wordt een specifieke ambacht vervult, welke garant staat voor een weldaverend resultaat. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 07.30 tot 16.30 uur.

Specialiteit
  • Diensten
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Doelgroep
  • Bedrijven
  • Particulieren