E. De Jong Schilders

in Westmaas

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Westmaas


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VE. De Jong Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


E. De Jong Schilders
Munnikendijk 56
3273LE Westmaas

tel: 0186-574466

Extra informatie

Nieuw
Schilderwerkzaamheden aan woningen vanaf 2 jaar die hoofdzakelijk particulier bewoond worden kosten u nu maar 6% BTW ipv 19% BTW. Tel uit uw winst!
Geschiedenis

Ed de Jong, directeur en eigenaar van het bedrijf, is op jonge leeftijd begonnen in het schildersvak. De keuze voor het schilderen is ontstaan door pure passie. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij een werkgever, en tussentijds al zijn papieren voor het vakmanschap heeft gehaald, werd het in maart 1999 tijd om zelf te pionieren. Met een duidelijk doel voor ogen.
De visie

Schilderen? Een vak. Goed schilderen? Vakmanschap. Zonder opleverpunten een opdracht voltooien? E. De Jong Schilders. Het bedrijf positioneert zich in het topsegment van de markt. Niet alleen de kennis, professionaliteit en ervaring van de mensen, maar ook technische en kleuradviezen zijn onderdeel van het concept.
De schilders

Uiteraard zijn de schilders in het bedrijf de bepalende factor voor het eindresultaat. Naast hun vakmanschap, straalt het plezier er van af. Vriendelijk en "net dat beetje meer", zo werden selecties gemaakt voor passende versterking van het bedrijf. Het hechte team dat soms het onmogelijke mogelijk maakt is al jaren de basis voor het succes.
Het AF-vignet

Het AF-vignet staat voor gegarandeerd vakkundig schilderwerk dat jaarlijks weer verdient te worden. Dit AF-vignet is een waarborg voor de opdrachtgever voor kwaliteit. Prettig om te weten, een rustgevend gevoel.