Willy Deuze Schilderwerken

in Wildervank

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Wildervank


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Willy Deuze Schilderwerken
Nijlgans 11
9648 DX Wildervank

tel: 0598-626380

Extra informatie

Schildersbedrijf Willy Deuze
Schildersbedrijf Willy Deuze gevestigd in Veendam/Wildervank (Groningen) is gestart in 1997. We zijn een klein bedrijf waarin het persoonlijke contact met de klant voorop staat.
100 procent tevreden

Ons streven is dat de klant 100 procent tevreden is. We zijn sterk in meedenken met de klant en in ontzorgen. Onze klanten waarderen vooral onze advisering en het zoeken naar oplossingen. We kijken ook vooruit, zodat we problemen kunnen voorkomen.
Zekerheid

Ons bedrijf is aangesloten bij brancheorganisatie OnderhoudNL. Dat geeft onze klanten zekerheid over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.
Modern

Oprichter en naamgever Willy Deuze is in de winterperiode tevens werkzaam als docent op de Schildersvakschool Assen. Hierdoor zijn we voortdurend op de hoogte van de nieuwste normen en modernste producten. Overigens draait het schildersbedrijf in de winter natuurlijk gewoon door.
Verantwoord

Schildersbedrijf Willy Deuze is een Erkend leerbedrijf. We kiezen voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen, met aandacht voor mens en milieu.

Specialiteit
  • Behang
  • Houtrot repareren
  • Jachtschilder
  • Kleuradvies
  • Monumentale panden