PNA Schilders

in Winschoten

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Winschoten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VPNA Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


PNA Schilders
Stationsweg 45
9671AM Winschoten

tel: 06-26967387

Extra informatie

Schilderwerk, houtrotrenovatie, glas zetten
PNA Schilders uit Winschoten is al vele jaren gespecialiseerd in alle soorten schilderwerk. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of restauratie gaat, als ervaren Sigma-vakschilder voeren wij het buitenschilderwerk en binnenschilderwerk vakkundig en mooi voor u uit. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor houtrotrenovatie en glas zetten. Voor grotere opdrachten of schilderwerk dat snel af moet (bv. voor een bedrijf) werken wij samen met doorgewinterde collega-schilders.
Wij werken voor particulieren en (kleinere) bedrijven in Winschoten en wijde omtrek, van de gemeente Oldambt tot in Stadskanaal, Veendam, Delfzijl en Groningen.

Kwaliteit en service

PNA Schilders levert graag vakwerk. Als Sigma-vakschilder werken wij veel met het topmerk Sigma voor een mooi eindresultaat. Wij geven u deskundig advies over verfsoorten en kleuren en u krijgt een duidelijke offerte. Bovendien werken wij altijd secuur en netjes en lossen we problemen snel op.
Sigma coatings

Wij hebben plezier in ons werk, dus voor een kleine klus lopen wij net zo hard als voor een complete renovatie. En wat dacht u van 3 jaar garantie op al ons werk!
Neem voor meer informatie, een afspraak of (vrijblijvende) offerte direct contact met ons op.