KTS schilders

in Wormer

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Wormer


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKTS schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


KTS schilders
Wittevlinderweg 20a
1521 PS Wormer

tel: 075-6423812

Extra informatie

Wij zijn KTS schilders uit Wormer Noord Holland.
KTS schilders in Wormer is voort gevloeid uit schildersbedrijf Kristians wat de deuren opende in 1992 en is opgesplitst halverwege 2005.
Prijs.

De prijs van buiten schilderwerk is sterk afhankelijk van de staat waarin het houtwerk zich bevind. Meestal volstaat, schoonmaken, schuren, gronden en afschilderen inclusief het kitten van naden en spaarzaam plamuren.
Vaak branden wij de onderdorpels af om ze daarna 2 maal in de grondverf te schilderen en 2 maal af te schilderen, want onderdorpels zijn vaak het eerste die onderhoud nodig hebben.

Maar dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de staat van het te schilderen object.

Hoogte.
Hoogte is geen probleem voor ons, daar wij een steiger in gebruik hebben die tot 12 meter hoog kan worden opgebouwd zodat zelfs dakkapellen, waterborden en windveren goed bereikbaar zijn.(foto)

Houtrot

KTS schilders uit Wormer beschikt over de laatste technieken om houtrot te herstellen.
Allereerst wordt het rotte deel verwijderd en daarna gaan er pillen in die verdere houtrot moeten tegengaan. Het verwijderde gedeelte wordt of door onze timmerman vervangen of het gat wordt opgevuld met woodfill een knoertharde houtvervanger, waarna het geheel piekfijn wordt afgewerkt zodat er geen verschil is tussen het gerepareerde en het oude gedeelte van het kozijn.