Allpaint schilders

in Zeewolde

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zeewolde


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VAllpaint schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Allpaint schilders
Reeenspoor 127
3892 VD Zeewolde

tel: 06 269 777 49

Extra informatie

Ik ben Arjen de Leeuw, de man achter Allpaint schilders uit Zeewolde.
Allpaint schilders heeft zich in 2012 gevestigd in Zeewolde.
Ik heb de schildersopleiding "verf en management" bij de Cibab vakschool in Zwolle gevolgd. Vanaf mijn 18e ben ik actief in de schildersbranche. Ik heb eerst ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven, heb nog 2 jaar als werkvoorbereider gewerkt en nu ben ik mijn eigen Allpaint schilders uit Zeewolde gestart.
Sinds 1991 woon ik in Zeewolde. Na het afronden van mijn schildersopleiding had ik de behoefte mijn blik te verruimen en ben ik een jaar gaan backpacken in Australië en Tasmanië. Een heel andere wereld, je leert jezelf te redden, contacten te leggen en je beheersing van de Engelse taal verder te verbeteren.

Waarom voor Allpaint schilders uit Zeewolde kiezen? Opdrachtgevers letten in deze tijd scherp op de kosten, maar willen wel goede kwaliteit schilderwerk krijgen. Dan kies je voor Allpaint schilders uit Zeewolde. Naast klantadvies, goede werkvoorbereiding en een weloverwogen materiaalkeuze volgt een vakbekwame uitvoering. Ik ga met Allpaint schilders te Zeewolde voor tevreden klanten die de volgend keer terugkomen.
Arjen de Leeuw.