R.H. Jager Schilders

in Zuidbroek

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zuidbroek


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VR.H. Jager Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


R.H. Jager Schilders
Beneluxweg 52/54
9636 HV Zuidbroek

tel: 0598 - 392868

Extra informatie

R.H. Jager Schilders is al vier generaties een begrip
Al meer dan 115 jaar is R.H. Jager Schilders een begrip voor vakmanschap en meesterschap in Hoogezand-Sappemeer en omstreken.
Voor schilderwerk, glaswerk (glasschade) en wandafwerking bent u bij R.H. Jager Schilders aan het juiste adres.
Werkzaamheden

Wij zijn vanaf 1900 gevestigd in Sappemeer en sinds 1 januari 2004 wordt het bedrijf gerund vanuit de Beneluxweg 52 – 54 te Zuidbroek waar wij beschikken over twee bedrijfspanden. Hierdoor zijn wij beter in staat om een diversiteit aan werkzaamheden ten gunste van de klant uit te voeren en diverse hoogwerkers en klimmaterialen te stallen. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. schilderen, houtrotrenovatie, glaszetten en diverse speciale reinigingstechnieken, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het vervangen van een kapotte ruit: R.H. Jager Schilders is er voor u.
Zakelijk en particulier

We werken al vele jaren met dezelfde kleine groep gemotiveerde werknemers en staan daarmee garant voor kwaliteit en efficiëntie. Om die reden schenken diverse opdrachtgevers, zowel particulier als uit het bedrijfsleven, ons hun vertrouwen.
Meer informatie?

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op 06 - 25 212 037 of vraag online een prijsopgaaf aan.