Van Leeuwen's schilders

in Zwaag

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zwaag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Leeuwen's schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Leeuwen's schilders
Dorpsstraat 182/A
1689GH Zwaag

tel: 0229-281010

Extra informatie

Van Leeuwen's schilders is al ruim 66 jaar actief als een echt familiebedrijf in voornamelijk de nieuwbouw met enkele grote, landelijk opererende bouwbedrijven als goede klanten. Maar ook het onderhoudswerk is voor ons niet onbekend. Zo schilderen wij ook veel bestaande woningen voor o.a enkele grote woningcorporaties.
Het begon allemaal in 1942 toen de heer en mevrouw van Leeuwen begonnen met een klein schildersbedrijfje in Zwaag. Na enkele zware jaren tijdens de oorlog bloeide het bedrijf, mede door het in dienst treden van de eerste zoons, geheel op en kreeg het zelfs een eigen winkel voor schildersartikelen.
Maar de groei zette door en er werden grote nieuwbouwprojecten aangenomen zoals; scholen, fabrieken en woningen. Hierdoor werd de locatie aan de Krijterslaan in Zwaag te klein waarna er een grotere bedrijfshal met ruimere parkeergelegenheid en een kantoor werden gekocht op de huidige locatie aan de Dorpsstraat.

Vanuit het kantoor worden de calculaties en de offertes verzorgd en ook de boekhouding wordt vanuit het kantoor gedaan. In de bedrijfshal wordt het personeel opgevangen en voorzien van de benodigde materialen om het werk vlot en goed te laten verlopen.