J. Schipper en Zoon schilders

in Alkmaar

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Alkmaar


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJ. Schipper en Zoon schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


J. Schipper en Zoon schilders
Oudegracht 118
1814 CG Alkmaar

tel: (072) 5152792

Extra informatie

J. Schipper en Zoon schilders uit Alkmaar onderhoudt al meer dan 85 jaar het schilderwerk van woningen in en rondom Alkmaar. Wij zijn een bedrijf uit Alkmaar met ervaring en hebben een mooie geschiedenis. Veel tevreden klanten hebben hun schilderwerk door ons laten uitvoeren. Onze referenties getuigen hiervan.
Ons team uit Alkmaar bestaat uit vijf ervaren schilders die hun vak goed verstaan. Met veel diploma’s en jaren ervaring zijn wij nooit uitgeleerd.
Het onderhoud aan uw huis is bij ons in goede handen, zowel technisch als esthetisch. Wij werken met de beste materialen en nieuwste technieken om tot een mooi resultaat te komen.
Het schilderwerk is tenslotte het visitekaartje van uw huis.

Voor het maken van een offerte kijken wij als deskundige naar de onderhoudsconditie van uw woning.
Aan de hand daarvan brengen wij een offerte uit met de te adviseren onderhoudsmaatregelen.
Is de onderhoudsconditie slecht van uw woning? Of is het huis toe aan een fris en nieuw gezicht !
En wilt u dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd? Wij brengen uiteraard graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

Voor het uitzoeken van behang of kleuren kunnen wij u adviseren, maar ook bij Deco Home Tames staan ze graag voor u klaar. Onder genot van een kop koffie kunt u rustig kijken in meer dan 20 behangboeken en kleurstalen!

Specialiteit

Esthetica is bij binnenschilderwerk voor ons net zo belangrijk als bij buitenschilderwerk. Kleuren bepalen grotendeels de leefsfeer in de woning. Een kleuradvies opmaat kunnen wij voor u realiseren. De producten die binnen worden gebruik zijn minder milieu belastend. Problemen met geuren zijn niet meer te de orde. Dit is dus beter voor u en het milieu.
  • Wandafwerkingen
  • Sauswerk
  • Decoratie