T H de Visser & Zn schilders

in Alkmaar

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Alkmaar


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VT H de Visser & Zn schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


T H de Visser & Zn schilders
Wezelkoog 7
1822BL Alkmaar

tel: 072-5625555

Extra informatie

Mag ik u voorstellen aan T H de Visser & Zn schilders uit Alkmaar
Wij zijn van oudsher een familiebedrijf uit Alkmaar en gestart in 1918 en tot 1995 gevestigd geweest in de oude binnenstad van Alkmaar. Na de samenvoeging met collegabedrijf, fa. Dekker, zijn wij verhuisd naar Industrieterrein de Beverkoog te Alkmaar.
Wij zijn voornamelijk actief in de onderhoudsector en verbouw. Tot onze klanten kring behoren particulieren, verenigingen van eigenaren, instelling en woningbouwverenigingen.
Wij zijn aangesloten bij de FOSAG, als branche organisatie en bij de erkenningsregeling voor het schildersbedrijf. Deze stichting is genaamd de AF-erkenning, voor informatie klik op AF.
Ons bedrijf uit Alkmaar is middelgroot met vakkundige medewerkers, die al vele jaren bij ons in dienst zijn. Hierdoor is een interesse en gebondenheid met het bedrijf ontstaan, waardoor wij garant kunnen staan voor degelijke kennis en vakmanschap.

R.P. de Visser.