Liefhebber schilders

in Beesd

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Beesd


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLiefhebber schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Liefhebber schilders
Wolfswaard 34
4153CK Beesd

tel: 0345-684361

Extra informatie

Gebaseerd op jarenlange ervaring kunnen wij u als klant ook vandaag de dag een bijzonder breed palet aan afwerkings- en schildermethoden aanbieden. Wij hebben in de loop der jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van vakmanschap, decoratie en creativiteit. U moet bij ons denken aan alle voorkomende schilderwerken, wand- en vloerafwerking, stukadoorswerken, beglazing en verschillende spuitwerkzaamheden. Naast de zo vanzelfsprekende prijs- prestatieverhouding gaat de service van ons nog een stuk verder; wij hechten namelijk veel waarde aan een langdurige samenwerking. Daarom staat continuiteit en vertrouwen centraal bij de eisen en wensen van onze opdrachtgever(s).
Tenslotte bieden wij u naast bovenstaande uiteraard een uitstekende service. Daaronder verstaan wij overigens ook het geven van een eerlijk en objectief advies met betrekking tot kleur- en materiaalkeuze, waarbij wij niet aarzelen om de expertise van verschillende producenten in te schakelen.

Specialiteit
  • Binnen & Buiten schilderwerk
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Reparatie
  • Kleur adviezen
  • Glaszetten