van de Water Schilders

in Beesd

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Beesd


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


van de Water Schilders
Postbus 52
4153 ZH Beesd

tel: (0) 345-684423

Extra informatie

Vanuit historisch perspectief gezien startte het afwerking- en schildersbedrijf van de familie Van de Water in eerste instantie kleinschalig werkende voor diverse plaatselijke opdrachtgevers. In de loop der jaren is het familiebedrijf geleidelijk aan ook in de breedte gegroeid met haar activiteiten. Zo behoren onder meer wand- en vloerafwerking, spuitwerk, beglazing, behang, schilder-en stukadoors werkzaamheden tot die activiteiten van de onderneming die een totaal afbouwproject realiseerbaar maken middels het ” alles uit één hand ” principe.
Momenteel wordt er niet alleen regionaal voor particulieren en bedrijven gewerkt maar worden er ook landelijk en internationale projecten gerealiseerd in de project- en vastgoedsector. De basis voor het huidige succes van de onderneming vloeit niet alleen voort uit het feit dat er nooit “nee” gezegd wordt tegen een opdrachtgever maar heeft tevens een breed scala aan andere redenen. Zo worden samen alle mogelijkheden in heldere raal doorgesproken waarbij de opdrachtgever steeds het zelfde aanspreekpunt heeft. Elk project wordt gezien als een nieuwe creatieve uitdaging waarbij het flexibele jonge team werkt met de nieuwste technieken maar met de persoonlijke aandacht van vroeger om zodoende het optimale totaalbeeld binnen het afgesproken tijdschema te realiseren. Zo treft heden dus het verleden en wordt met elke geslaagde opdracht elke keer opnieuw de basis voor de toekomst verstevigt waarbij de klant en zijn wensen centraal blijven staan. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen realiseren?
Leg ons uw vraag in een persoonlijk gesprek of per e-mail voor en laat u verrassen door de unieke manier waarop wij ” ja ” zeggen op de realisatie van uw wensen!

De schilderwerkzaamhden die afwerking- en van de Water Schilders uitvoert zijn divers. Er worden zowel binnen- als buitenschilderwerken aan particuliere woningen, bedrijfspanden, historische panden, huurwoningen en overige onroerende zaken in opdracht genomen. De uitvoering kan kleinschalig, ook projectmatig of op renovatiebasis zijn en kan zowel hoogwerk als ook laagwerk omvatten. Desgewenst met een onderhoudsschema over een lange periode. Onze diensten zijn niet seizoensgebonden maar vinden ook in de winter doorgang!

Goed schilderwerk gaat aanzienlijk verder dan enkel een fraai uiterlijk. Het juiste op het project afgestemde technische advies gekoppeld aan een kwalitatieve vakkundige uitvoering vormt een eerste vereiste om tot het optimale overeengekomen resultaat te komen. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, zowel voor, tijdens en na afloop van het traject, neemt hierbij een belangrijke plaats in. Onderdelen van het van het binnen- en buitenschilderwerk zijn decoratieve schilderswerken, wand- en vloer afwerking, behang-, saus- en stukadoorswerken, glasplaatsingen en houtrotreparaties. Naast de technische adviezen zijn er nog een aantal andere aspecten van onze dienstverlening van essentieel belang. Kleuradvisering vormt eerste aspect. Bij een karakteristiek huis bijvoorbeeld wordt extern de historische sfeer en uitstraling door een juiste toepassing van de traditionele kleurstelling behouden. Intern kun je, rekening houdend met de materialen die als ondergrond dienen, een uitstraling maken die kan variëren van modern tot traditioneel. Het tweede aspect is het planmatig onderhoud. Door een afgestemde aanpak met een goed afgestemd onderhoudsplan af te geven wordt de bescherming van uw object door de loop der jaren heen optimaal. Indien gewenst kunnen wij u hier per object een overzichtelijke omschrijving geven van de per periode uit te voeren werkzaamheden gekoppeld aan vooraf gesproken vaste kosten.
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen realiseren? Leg ons uw vraag in een persoonlijk gesprek of per e-mail voor en laat u verrassen door de unieke manier waarop wij ” ja ” zeggen op de realisatie van uw wensen!