De Vries schilders

in Dokkum

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Dokkum


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Vries schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


De Vries schilders
Doorvaart 2 A
9101 RE Dokkum

tel: 0519 783000

Extra informatie

De Vries schilders is een allround schildersbedrijf. Met dik 15 jaar ervaring en vakmanschap weten wij waar we het over hebben, zodat we u altijd kunnen voorzien van een gedegen advies.
Ons bedrijf is gevestigd aan de Dr. Ype Poortingaweg 4 te Rinsumageest en heeft een tweede vestiging aan de Hogendijken 38-6 te Dokkum.
Het bedrijf wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit die wordt geleverd qua schilderwerk en de daarbij behorende werkzaamheden. Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit en dit alles naar wens van de klant en voor een betaalbare prijs. De veiligheid betreffende de werkzaamheden kunnen wij waarborgen doordat ons bedrijf volledig VCA gecertificeerd is.

Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen, die wij voor een groot deel zelf de praktijktraining geven. De lijnen tussen de klant en de leidinggevende houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft.
De werkzaamheden die binnen ons bedrijf worden uitgevoerd zijn: binnen-en buitenschilderwerkzaamheden, vloer- en wandafwerking, spuitwerkzaamheden, glaswerkzaamheden e.d.
U kunt bij ons voor bijna alles terecht, bladert u maar eens door de site en bekijk enkele projecten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Specialiteit
  • Schilderwerkzaamheden
  • Wandafwerking
  • Vloerafwerking
  • Spuitwerkzaamheden
  • Gevelreiniging
  • Galswerkzaamheden