Loonstra schilders

in Dokkum

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Dokkum


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLoonstra schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Loonstra schilders
Hogedijken 6
9101 WV Dokkum

tel: (0519) 29 34 58

Extra informatie

Dokkum – Loonstra schilders heeft vanaf nu haar deuren geopend als Wijzonol Vakverf Servicepunt. Wijzonol Vakverf Servicepunten is een unieke samenwerking tussen lokale verf- en behangspeciaalzaken en Wijzonol. Consumenten en ZZP’ers kunnen bij het Servicepunt terecht voor een breed assortiment en professioneel advies van getrainde medewerkers. Alleen de beste verf- en behangspeciaalzaken die zowel consumenten als ondernemers bedienen, komen hiervoor in aanmerking.
Loonstra schilders in Dokkum voldoet ruimschoots aan de gestelde criteria. De ruime winkel beschikt over een compleet en overzichtelijk assortiment. Door de verfmengmachine kan iedere gewenst kleur ter plekke worden gemaakt. U kunt hier terecht voor een gedegen en professioneel advies.
Door de intensieve samenwerking met Wijzonol ontvangen de medewerkers van Loonstra schilders in Dokkum extra ondersteuning in de vorm van onder andere trainingen. Ook worden er extra middelen ingezet om de klant van een kleuradvies te voorzien op basis van bijvoorbeeld een sfeerimpressie. De winkel kreeg zowel van binnen als aan de buitenkant een herkenbare Wijzonol Vakverf Servicepunt uitstraling. Bij Loonstra schilders in Dokkum vindt u naast de professionele verfafdeling tevens een uitgebreide behangafdeling.

Specialiteit
  • Behang
  • Kleuradvies
  • Timmerwerk