HP Totaal Schilders

in Dordrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Dordrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHP Totaal Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


HP Totaal Schilders
Krommedijk 189
3312 LD Dordrecht

tel: 078 6141822

Extra informatie

HP Totaal Schilders is een klein ondernemend bedrijf gevestigd in Dordrecht dat streeft naar perfectie op het gebied van schilder- en timmerwerk. Bij ons vindt u wat u zoekt, wij passen ons aan naar uw wensen. Zo kunnen wij iedereen het gewenste bieden voor een betaalbare prijs, al meer dan 25 jaar. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1. Of u nu particulier of als bedrijf schilderwerk uit wilt laten voeren, een grote of kleine klus, HP Totaal Schilders kan het voor u regelen. In de winter kunt u uw huis goedkoper laten schilderen tegen dezelfde kwaliteit en service.

Vraag naar onze voorwaarden
Meer dan alleen een schilder

Door de veelzijdigheid van HP Totaal Schilders uit Dordrecht haalt u niet alleen een professionele schilder voor binnen en buiten in huis, maar wij verzorgen ook onder andere voor u:
  • Professionele stukadoors
  • Timmermannen
  • Behangers
Zo weet u zeker dat elke opdracht goed wordt afgehandeld. Kortom: heeft u karwei, haal dan HP Totaal Schilders uit Dordrecht erbij en laat het werk vakkundig uitvoeren. Met HP Totaal Schilders uit Dordrecht haalt u kwaliteit in huis!

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Behang en glasweefsel
  • Betonreparaties