Van Leeuwen Derksen Schilders

in Dordrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Dordrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Leeuwen Derksen Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Leeuwen Derksen Schilders
Leeghwaterstraat 25
3316 EC Dordrecht

tel: 078 - 6171444

Extra informatie

Van Leeuwen Derksen Schilders uit Dordrecht
Schilderwerk is los van de onderhoudstechnische aspecten vooral iets waar de gevel mooier van wordt. Soms is ook een andere uitstraling door kleurgebruik een doel. Daarbij komen veel werkzaamheden bij kijken aan de geven waarbij onze reinigingsactiviteiten zich breed richten op nut, noodzaak maar ook het esthetische effect.
Multi functioneel vastgoed onderhoud beperkt zich met reiniging niet allen tot het reinigen van goten, gevelbeplating en kunststof gevelelementen. Ook het reinigen, voegen en hydrofoberen van gevels behoort tot onze expertise.

Hoewel van oorsprong graffiti een expressieve protest kunstvorm is zijn de nadelige effecten van deze activiteiten nog niet doorgedrongen tot de “kunstenaar”. Graffiti verwijdering en het aanbrengen van een antigraffiti coating behoren dus tot onze standaardwerkzaamheden. Dat kan tegenwoordig op verschillende manieren maar het blijft een feit dat snelle verwijdering de kans op herhaling mogelijk reduceert.
Telescoopbewassing van damwandprofielen aan een gebouw doen wij vooraf aan de schilderbeurt van kozijnen, ramen en deuren. Multi functioneel vastgoed onderhoud in de breedste zin van het woord. Van Leeuwen Derksen Schilders uit Dordrecht is gericht op “one stop shopping”.

Als multi functioneel vastgoed onderhoud specialist liggen de wortels van ons bedrijf in schilderwerk en glasmontage. Als een van de grotere schildersbedrijven in de regio Drechtsteden staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige onderhoud- en renovatiewerkzaamheden voor woningbouwverenigingen, particulieren en bedrijven.
Het bedrijf uit Dordrecht ademt nog steeds de historie uit van ruim een halve eeuw geleden maar kent nu een bedrijfsstructuur die gericht is op de volgende halve eeuw. Multi functioneel vastgoed onderhoud is gericht op prestatiegericht onderhoud aan de gevel in de totale breedte en ruimste zin van het woord. Schilderwerk volgens de laatste technieken wordt gecombineerd met traditioneel vakmanschap.

Van Leeuwen Derksen Schilders uit Dordrecht fungeert zowel als hoofdaannemer en als onderaannemer voor grootschalige onderhoud- en renovatieprojecten. In opdracht van diverse woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en VvE’s verzorgt het bedrijf het onderhoud van complete woonwijken en flatgebouwcomplexen. Vanaf de oplevering tot aan het einde van de levensduur, meestal de eerder genoemde volgende halve eeuw.
Een ander specialisme is het onderhoud en de renovatie van monumentale panden. De professioneel opgeleide medewerkers van VAN Van Leeuwen Derksen Schilders uit Dordrecht beheersen dit specifieke vakwerk tot in de puntjes.
Binnenschilderwerk is een verzamelnaam die werkzaamheden omvat van onderhoudsschilderwerk aan kozijnen, deuren maar ook aan plafonds en wanden.