Van Leeuwen Derksen Schilders

in Dordrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Dordrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Leeuwen Derksen Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Van Leeuwen Derksen Schilders
Leeghwaterstraat 25
3316 EC Dordrecht

tel: 078 - 6171444

Extra informatie

MULTIFUNCTIONEEL VASTGOEDONDERHOUD Budget is budget, planning is planning.....

Vanuit een zeer lange traditie is het schilderen de core-business waarin het bedrijf zijn oorsprong vindt. In 1955 is het bedrijf opgericht door Ben Derksen die de basis heeft gelegd voor een ambachtelijk schildersbedrijf. In de huidige vorm is het bedrijf uitgegroeid tot een projectorganisatie ingericht op het gelijktijdig uitvoeren van meerdere omvangrijke projecten. Hierbij is een sterke rol ingepland voor houtsanering , timmerwerk en glasvervanging.
Ook voor kleinschalige projecten en particulieren is ons bedrijf goed uitgerust. Speciale aandacht verdient de SERVICE-GROEP waar voor zogenaamd klein bonnenwerk een ploeg allround medewerkers beschikbaar is die binnen 24-uur snel werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een duidelijke focus op veiligheid, gezondheid en milieu en MVO is terug te vinden in de diverse certificeringen zoals VCA*, AF-erkend, VvE Belang en Erkend Leerbedrijf.

Speciaal voor Woningcorporaties, Vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren is er een VoortGangRapportage (VGR) ontwikkeld die elke vrijdag van een werkweek voorziet in een detailrapportage die nare verrassingen voorkomt.
Budget is budget, planning is planning!