Bouwman schilderwerken

in Emmeloord

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Emmeloord


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBouwman schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Bouwman schilderwerken
Dr. W.M. Verhaarlaan 113
8302 KS Emmeloord

tel: 06 - 55384700

Extra informatie

Bouwman schilderwerken Emmeloord
Welkom bij Bouwman schilderwerken in Emmeloord. Hét adres voor al uw schilderwerk, behang-, glasweefsel- en/of sauswerkzaamheden in Emmeloord en omstreken!
U vind op deze website voorbeelden van gerealiseerde projecten, een uitleg over de verlaging van het btw-tarief, veelgestelde vragen en al onze diensten.
Wij zijn u, met onze jaren lange ervaring, graag van dienst. Bouwman schilderwerken Emmeloord streeft naar kwaliteit en tevreden klanten. Wilt u onze dienstverlening zelf ervaren? Neem dan contact met Bouwman schilderwerken Emmeloord op!
Schilderwerkzaamheden

Bouwman schilderwerken verzorgt uw schilderwerk zowel binnen als buiten en zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw. Periodiek onderhoud is zeer belangrijk voor de staat van uw woonhuis of bedrijfspand.
Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar het is ook een teken van kwaliteit. Om uw woning of bedrijfspand goed te beschermen én er goed uit te laten zien, is het van belang dat het schilderwerk in topconditie is. Samen met u, kijken wij hoe dit kan worden bereikt en behouden.

Door ons vakmanschap te combineren met gebruikmaking van professionele producten en daarbij rekening houdend met uw wensen, kunt u rekenen op een hoogwaardig kwalitatief eindresultaat.
De merken waar Bouwman schilderwerken veel mee werken zijn Sikkens, Sigma en Progold.

Behangen
Behang is helemaal “in”. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. U kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt aangebracht.

Glasweefsel
Glasweefsel (ook wel scan genoemd) verricht wonderen op wanden. Vooral op lelijke wanden, wanden die het zwaar te verduren hebben (stoot/krasvast, goed reinigbaar) of wanden die een speciaal tintje moeten krijgen. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur.

Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-, wit- en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gipskartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten.