Lenferink schilders

in Emmeloord

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Emmeloord


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLenferink schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Lenferink schilders
Havenstraat 7
8304 AG Emmeloord

tel: 0527 - 61 67 77

Extra informatie

Over Lenferink Schilders - Afbouw en Vastgoedonderhoud
De totaalaanpak van Lenferink in Emmeloord

U bent op zoek naar een bedrijf in Emmeloord waar dynamiek en vakwerk hand in hand gaan. Een bedrijf dat zonder moeilijk te doen de zaken snel en doeltreffend voor u regelt. Dat een verfrissende visie heeft op onderhoud en afbouw. Waar korte lijnen en flexibiliteit vanzelfsprekend zijn. In dat geval bent u bij Lenferink aan het juiste adres. Alle nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Zo houdt u de touwtjes in handen, zonder voortdurend met allerlei verschillende contactpersonen te hoeven overleggen. Vanuit onze negen vestigingen zijn wij overal in Nederland pijlsnel ter plekke.
Thuis in alle sectoren

Sommige bedrijven specialiseren zich op een klein gedeelte van de markt. Lenferink niet. Gewoon omdat wij vinden dat je in alle sectoren topkwaliteit moet kunnen leveren. Woningbouw-verenigingen, scholen, gemeenten, institutionele beleggers, instellingen uit de gezondheidszorg, aannemingsbedrijven, particulieren: ze horen allemaal bij onze klanten. Hebt u een beperkt budget? Ook dan zorgt Lenferink voor oplossingen en niet voor problemen. Vanzelfsprekend tegen dezelfde kwaliteitsgaranties.

Innovatie en toekomst
Voor de meeste bedrijven een moeilijk onderwerp, maar bij Lenferink een speerpunt. Door voortdurend te investeren in nieuwe technieken, milieu en veiligheid houden we onze voorsprong op de concurrentie. En daar profiteert u van mee, want u bespaart hiermee. Diverse certificaten garanderen u dat al onze werkzaamheden volgens een projectgerichte kwaliteitszorg (milieu en veiligheid) worden uitgevoerd. Het resultaat: een efficiente en moderne totaalaanpak door een organisatie die klaar blijft voor de toekomst. U kiest voor een bedrijf met oog voor de toekomst. U kiest voor een jong bedrijf, waar scholing en ontwikkeling centraal staan. U kiest voor een totaalaanpak dat geld oplevert, in plaats van geld kost. In dat geval kiest u voor Lenferink. Bel meteen voor een vrijblijvende afspraak in een van onze vestigingen en maak de stap naar totaalaanpak.