van Muiden schilders

in Leiden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Leiden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvan Muiden schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


van Muiden schilders
Flevoweg 4
2318 BZ Leiden

tel: 071 5223439

Extra informatie

van Muiden schilders uit Leiden biedt al sinds 1902 vertrouwd vakmanschap op maat. Een modern bedrijf uit Leiden met liefde voor het ambacht en
dat ziet u terug in ons werk. Of het nu gaat om glas- of schilderwerk.

van Muiden schilders uit Leiden werkt voor particulieren, het bedrijfsleven en tal van andere opdrachtgevers, waaronder beleggings- en beheermaatschappijen, Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen, de universiteit en zorginstellingen. Van Muiden verzorgt als specialiteit ook het onderhoud van talloze molens in de regio.
Glas:

van Muiden schilders uit Leiden levert en plaatst echt alle soorten glaswerk. Enkelglas, dubbelglas, antiek glas, glas-in-lood, hardglas voor deuren, tafelbladen etc. , spiegels en keukenwanden.
Schilderwerk:

van Muiden schilders uit Leiden verzorgt al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten. Volledig vakbekwaam en vertrouwd schildersonderhoud, nieuwbouwprojecten, herstelwerkzaamheden, wandafwerking, decoratie en spuitwerk.

Aantrekkelijk:
Voor schilderwerk aan partikuliere woningen geldt momenteel nog steeds het verlaagde BTW.-tarief van 6%.