v/d Blom schilders

in Leiden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Leiden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vv/d Blom schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


v/d Blom schilders
Steneveltpark 15
23125 M Leiden

tel: 071 5232935

Extra informatie

v/d Blom schilders uit Leiden is een kleine zelfstandige onderneming die zich richt op het totale onderhoud van het schilderwerk. Dat wil zeggen, het in topconditie brengen en houden van uw onroerend goed . Hierdoor staan wij garant voor het leveren van vakkundig en uitstekend schilderwerk
v/d Blom schilders in Leiden wordt vertegenwoordigd door Robert v/d Blom en zijn vakkundig opgeleide werknemers. Zij voeren hun vak uit met grootste zorg en betrokkenheid. Met meer dan 20 jaar ervaring , staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop.
Ook is ons bedrijf uit Leiden zeer flexibel en doelgericht ingesteld.
De werkzaamheden bestaan onder anderen uit het totale onderhoud van binnen en buiten schilderen, Sausen, impregneren, houtrot, glasvezel, betonverf en verfspuiten met easyspray
En uiteraard het houtwerk in optimale conditie brengen en houden voor zowel binnen als buiten.
v/d Blom schilders in Leiden werkt met gerenommeerde verfsoorten, zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol .

Hoofdzakelijk zijn onze opdrachtgevers verschillende instellingen, maar ook het bedrijfsleven en particulieren behoren hiertoe . Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met v/d Blom schilders in Leiden via het bovenstaande nummer . Wij komen graag bij u langs.
Hiermee u voldoende geïnformeerd te hebben en hopend op een voorspoedige samenwerking verblijf ik.