John Hoogenraad huisschilders

in s-Gravenzande

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in s-Gravenzande


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJohn Hoogenraad huisschilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


John Hoogenraad huisschilders
Tourmalijn 55
2691 TP s-Gravenzande

tel: 06-50253823

Extra informatie

John Hoogenraad huisschilders in s-Gravenzande is een jonge onderneming gevestigd in het Westland. Ons bedrijf staat garant voor kwalitatief goed schilderwerk op basis van vakmanschap. Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij de kwaliteitsorganisatie “De Betere Schilder”. Hiermee kunnen wij een stuk zekerheid en garantie bieden. Een “Betere Schilder” staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van de organisatie. Iedere klant ontvangt na oplevering een schriftelijke enquete per e-mail, die rechtstreeks naar de organisatie wordt gestuurd. Op basis hiervan scoorde wij afgelopen jaar gemiddeld een 9,0. Een resultaat waar wij uiteraard trots op zijn!
Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij John Hoogenraad schilderwerken in s-Gravenzande aan het goede adres.

Diensten
- Binnen en buitenschilderwerk
- Wandafwerking
- Spuitwerk
- Waterschade herstel
- Houtrotreparatie
- Kleuradvies

Voor buitenwerkzaamheden hanteren wij uitsluitend producten van topkwaliteit zoals “Herfst en Helder” en “Sikkens/Trimetal”. Deze merken hebben hun sporen ruimschoots verdiend.
Voor binnenopdrachten hanteren wij uitsluitend water gedragen producten van Sikkens/Trimetal, zoals volgens de ARBO is voorgeschreven. Wereldleider Akzonobel, produceert voor Sikkens/Trimetal een watergedragen lijn van absolute topklasse waarmee zij op eenzame hoogte staan.