Schilders Peet Quak

in s-Gravenzande

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in s-Gravenzande


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders Peet Quak
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders Peet Quak
Oostduinlaan 2
2691 RP s-Gravenzande

tel: (0174) 418150

Extra informatie

Schilders Peet Quak in 's-Gravenzande is al sinds 1983 hét adres voor al uw totaalonderhoud:
◾Schilderwerken
◾Timmerwerken
◾Spuitwerken
◾Stucwerken
◾Behangwerken
◾Glaswerken
◾Stofferingen
◾Verbouwingen/Renovaties
◾Projectbegeleiding
Het in 2008 25 jaar bestaande Schilders Peet Quak is al vijf generaties lang actief in het Westland en omstreken. Alleen dit jubileum is eigenlijk al een garantie voor onze bewezen kwaliteit!

Deze kwaliteit komt verder tot uiting in onze ruime werkplaats, waarin door onze medewerkers gebruik wordt gemaakt van uitsluitend de modernste gereedschappen. Vanzelfsprekend beschikt Schilders Peet Quak over vakkundig personeel en zorgvuldig geselecteerde (vaste) onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat Schilders Peet Quak in de regio al jarenlang bekend staat als betrouwbaar en vakkundig. Ervaar het zelf!

Schilders Peet Quak is er voor alle doelgroepen. Wij verlenen onze diensten aan zowel de particulieren als de zakelijke markt. Tevens begeleiden en adviseren wij voor de kleine en grote V.V.E. en de diverse projectontwikkelaars. Dat dit wordt gewaardeerd, bewijst ons inmiddels uitgebreide portfolio.
Ook interesse in Schilders Peet Quak? Neem contact met ons op.