Hans Joling schilders

in Haren

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Haren


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHans Joling schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Hans Joling schilders
Felland Noord 6
9753 TB Haren

tel: 050-5349990

Extra informatie

Wat bieden wij.
Kwaliteit, Ouderwets vakmanschap dat is onze kracht.
Al meer dan 35 jaar staat ons bedrijf voor vakmanschap op het gebied van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, glaswerk en behangwerk.

Wij gaan voor langdurige relaties met onze klanten en dat hebben we bereikt door kwaliteit te leveren.
Onze onderhoudscyclus van het buitenschilderwerk is langer dan bij de meeste bedrijven.

We hebben een team van vakbekwame nette topschilders die momenteel weer beginnen met buitenschilderwerk.
Vakwerk. In de muziek heb je muzikanten in klassieke muziek en muzikanten die lawaai maken. Voor beide soorten muziek zijn liefhebbers te vinden. Lawaai is echter nooit duurzaam gebleken, klassieke muziek is dat wel.

Vakmanschap
Op een klassieke manier schilderwerk uitvoeren vereist vakmanschap. Evenals de klassieke muzikant heeft de vakman schilder bij Hans Joling schilders vele jaren ervaring en een goed gevoel voor detail. Jonge schilders die de fijne kneepjes van het vak nog moeten leren worden bij ons altijd begeleid door een ervaren vakman.

Hans Joling schilders heeft vanaf het begin bewust gekozen voor een langzame groei. Een nieuwe collega word eerst goed ingewerkt alvorens aan verdere groei van het personeel wordt gedacht. Het resultaat is duidelijk. Onze mensen weten wat u van hen verwacht.
Instrumenten

De beste tijdloze muziek maak je met topinstrumenten. Zo ook schilderwerk. Om het meest duurzame (tijdloze!) resultaat neer te kunnen zetten zijn goede instrumenten nodig. Goed gereedschap is persoonlijk en zet je naar de hand. De vakman schilder bij Hans Joling beschikt daarom over een eigen set gereedschappen waar alleen hij of zij mee werkt.
Het werk voeren we vervolgens uit met topmaterialen van de beste fabrikanten. Alleen op deze wijze kunnen we de kwaliteit die we vandaag leveren omzetten in de garantie dat u jarenlang plezier zult hebben van het schilderwerk.

Geinteresseerd?
Maak gauw een afspraak of vraag direct een offerte aan. Telefoon: 050-5349990