Walter Hoogesteger schilders

in Haren

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Haren


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWalter Hoogesteger schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Walter Hoogesteger schilders
Onnerweg 69
9751VC Haren

tel: 050-5348268

Extra informatie

Op 21 maart j.l. zijn wij, Jan en Fally Hoogesteger, gestart met het voortzetten van Schildersbedrijf Walter Hoogesteger te Haren AF Erkend in Haren en wijde omgeving. Net zo enthousiast als voorheen bied Schildersbedrijf Walter Hoogesteger te Haren een uitgebreide offerte en advies aan voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw huis. Kleur heeft hierin een vooraanstaande positie waarvoor Schildersbedrijf Walter Hoogesteger te Haren alle tijd neemt. Maar ook de kwaliteit en de afgegeven garantie van ondermeer onderhoudsabonnementen blijven het unieke handelsmerk. Al meer dan 23 jaar is Jan Hoogesteger actief in het schildersbedrijf samen met betrouwbare vakschilders die er al jaren werkzaam zijn. Fally zorgt voor glasheldere offertes en is verantwoordelijk voor de administratie. Ook in de toekomst kunt u terecht voor zorgeloos onderhoud en worden woonwensen onder het motto “Kleur is de lach van uw huis” uitgevoerd! Wij zien uw opdracht met vreugde tegemoet. Graag tot ziens aan de Onnerweg! Jan en Fally Hoogesteger te Haren

Specialiteit
  • Decoratie
  • Kleuradvies
  • Ornamenten
  • Wandafwerking