Gebr Rutten schilders

in Nijmegen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nijmegen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGebr Rutten schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Gebr Rutten schilders
Vondelstraat 79
6512 BD Nijmegen

tel: 024-3238286

Extra informatie

Schilderwerken
Klantgericht, betrouwbaar, kwaliteit

Dat zijn onze kernwoorden voor al onze schilderwerken. Een duurzame relatie met onze klanten vinden wij van groot belang.
Wij leveren daarom ook graag een totaalpakket voor uw schilderwerken. Vakwerk, het hele jaar door! Van een eerste stijl- en kleuradvies tot complete organisatie van uw project, van schilderwerk tot afwerking, van nieuwbouw tot monumentaal werk, van groot onderhoud tot 24-uurs-klantenservice.

Onze medewerkers zijn gedegen professionals, het schilderwerken gebr. rutten b.v. team staat voor ervaring en meesterschap. Zoekt u een ervaren en vakkundige schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Specialiteit

Garantie
Kwaliteit en veiligheid zijn bij Schilderwerken Gebr Rutten BV uit Nijmegen gegarandeerd, dankzij onze AF-erkenning en VCA* en BTR keurmerken.
AF-Erkend

Als u als opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat Schilderwerken Gebr Rutten BV uit Nijmegen zijn afspraken nakomt.
De AF-Erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daardoor kunnen alleen schilders-, glas-, behangbedrijven deelnemen die onder andere in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s en gecontroleerd worden op hun kwaliteit. Deze unieke regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.