HT schilders

in Oisterwijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oisterwijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHT schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


HT schilders
Pannenschuurlaan 5a
5061 R Oisterwijk

tel: 06- 28419716

Extra informatie

HT schilders in Oisterwijk
Mijn naam is Henry Trum geboren en getogen in Oisterwijk. Sinds 1982 zit ik al in het schildersvak.
De passie voor het schilderen zit in mijn bloed, ik ben ermee grootgebracht omdat mijn vader ook in het schildersvak zat. Als kleine jongen zag ik hoe mijn vader vol overgave op de keukentafel reclame borden beschilderde voor langs het veld van de plaatselijke voetbal clubs en dat allemaal nog met de hand. Soms mocht ik mee en hielp hem met kleine dingen... Zo begon het allemaal.

Na het 2e jaar op de LTS kreeg je een keuze pakket en ik heb toen de richting schilderen gekozen en deze met succes afgerond. Gelijk een baan gevonden in combinatie met 1 dag in de week naar school. Daarna een vervolg opleiding van 4 jaar op de streekschool, 2 jaar aspirant-gezel en 2 jaar gezel en ook deze papieren heb ik in mijn zak. Jaren later nog een MBO opleiding Meesterschilder gevolgd op mijn vrije zaterdag in Den Bosch, onderdeel imitatie technieken en behangen...