Van Balkom schilders

in Oisterwijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oisterwijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Balkom schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Balkom schilders
Luxemburgstraat 3A
5061 JW Oisterwijk

tel: (0)13 - 5220665

Extra informatie

Van Balkom schilders uit Oisterwijk verzorgt voor u alle schilderwerken zowel binnen als buiten, van monumentaal tot nieuwbouw. Ook voor behangwerk en beglazing bent u bij Van Balkom schilders uit Schijndel aan het juiste adres.
Onderscheidend aan Van Balkom schilders uit Oisterwijk is dat wij graag meedenken met u en u adviseren over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak.
Naast de bekende schilderskwast neemt het spuiten van ramen, deuren, kozijnen en grote oppervlakten steeds meer toe. Van Balkom schilders maakt gebruik van het Nespri-Tec-systeem. Het systeem kan zowel buiten als binnen gebruikt worden zonder enige spuitnevel.

Onderhoud van schilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout.

Wij werken in opdracht van zowel particulieren als bedrijven, woningcorporaties en overheidsinstellingen.
Door ons vakmanschap te combineren met professionele producten kunt u rekenen op een voortreffelijk eindresultaat.

Kwaliteit

Van Balkom schilders uit Oisterwijk werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat met lange levensduur.

Onderhoudscontract

Een goed geschilderd pand is niet alleen mooi om te zien. Een goed onderhouden huis of bedrijfspand dat goed in de verf zit levert bij verkoop ook veel meer op! Maar zelf geen zin, tijd of de bekwaamheid om het schilderwerk uit te voeren? Met ons onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar het schilderwerk van uw woning of object. Voor een vast bedrag per jaar zorgen wij dat uw woning in topconditie blijft.
Samen met u starten we met een inspectie van uw woning. We bekijken de huidige staat van onderhoud en adviseren over kleur en materiaalgebruik. Alle gemaakte afspraken leggen we vast in een heldere overeenkomst.

Keurmerk Betere Schilder

Van Balkom schilders te Oisterwijk is aangesloten bij kwaliteitsorganisatie Betere Schilder waarbij meer dan 400 vakschilders uit heel Nederland zijn aangesloten. De Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen. U heeft de zekerheid dat u zaken doet met een degelijke, vertrouwde vakschilder. Als Betere Schilder verstrekken wij u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werken wij volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf. Als erkend Betere Schilder staat Van Balkom schilders onder voortdurende kwaliteitscontrole.