J. IJdo schilders

in Weesp

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Weesp


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJ. IJdo schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


J. IJdo schilders
Sinnigvelderstraat 585
1382 GG Weesp

tel: 0641796582

Extra informatie

Mijn naam is jerry ijdo, in 2008 heb ik mijn mbo 4 vakdiploma gehaald op het Nimeto te Utrecht. In mijn opleiding heb ik veel geleerd over de producten van tegenwoordig. En over de systemen die worden gebruikt voor het beschermen van uw woning. Ook heb ik hier veel kennis opgedaan van decoratie en imitaties. Tijdens mijn opleiding heb ik ook mijn vca diploma gehaald. Dus na mijn opleiding wilde ik dit in praktijk brengen, en ben sinds.....
.....September 2009 mijn eigen bedrijf gestart in Weesp, en doe dit met veel plezier. Voordat ik voor mezelf ben begonnen heb ik verschillende ervaringen opgedaan bij zwerink schilders, Laren bv. en R&B reclame. In de zomers werkte ik bij mijn vaders bedrijf J. IJdo schilders in Weesp.
In het jaar 2009 heb ik al veel verschillende projecten gedaan en met succes afgerond, dit waren voornamelijk projecten van particuleren. Ik vind het contact met de klant erg belangrijk en ook het achter laten van een project, daarmee bedoel ik dat ik het belangrijk vind om een plek netjes achter te laten en ook een klant tevreden achter wil laten. Daarom heb ik gekozen voor een eensmanszaak, zodat die kwaliteit behouden blijft.

Door mijn recente opleiding ben ik goed op de hoogte van alle trends en producten, zodat ik u eventueel kan adviseren op het kleur- of productgebruik. Als u interesse heeft in een planmatig onderhoud kan dat ook, lees meer hierover onder het kopje planmatig onderhoud. Dit was in het kort mijn introductie, als u vragen heeft neem gerust contact op. En anders kunt u altijd vrijblijvend een offerte/advies aanvragen.

Specialiteit
  • Binnen/buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Decoratie
  • Restauratie
  • Behangwerk/glasvezel
  • Glaszetten
  • Adviezen
  • Klein timmerwerk