J Veldhuijsen schilders

in Weesp

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Weesp


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJ Veldhuijsen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


J Veldhuijsen schilders
Middenstraat 86
1381XG Weesp

tel: 0294-418251

Extra informatie

J Veldhuijsen schilders te Weesp is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij J Veldhuijsen schilders te Weesp hoog in het vaandel. Daarom heeft J Veldhuijsen schilders te Weesp ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staat J Veldhuijsen schilders uit Weesp graag voor u klaar!
J Veldhuijsen schilders uit Weesp is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

Specialiteit
  • Behang
  • Decoratie
  • Glaswerk / glaszetter
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Muren sausen
  • Wandafwerking