Claassen schilders

in Uden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Uden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VClaassen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Claassen schilders
Protonenlaan 4
5405NE Uden

tel: 0413-264042

Extra informatie

Claassen schilders uit Uden staat voor kwaliteit, service en flexibiliteit.
Gerard Claassen richtte in 1987 het schildersbedrijf uit Uden op. Wat begon als een eenmanszaak met 3 werknemers. Claassen schilders uit Uden groeide al snel uit naar een gerenommeerd bedrijf.
De werkzaamheden lagen in de begin jaren enkel in de particulieren sector. Na een aantal jaren schilderwerkzaamheden in de regio Uden te hebben verricht, werd duidelijk dat Claassen aan uitbreiding toe was. Dit gebeurde door nieuwe werknemers aan te nemen en de werksector uit te breiden.

Naast particulieren kunnen kleinere en ook grote bouwbedrijven en aannemers van onze diensten gebruik maken.
Inmiddels is het bedrijf uit Uden uitgegroeid tot een middelgroot AF en VCA gecertificeerd bedrijf met zo'n 25 werknemers.

De huidige werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk ten behoeve van utiliteits- en woningbouw en daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in beglazing en wandafwerking.
Sinds 1 januari 2002 beschikt Claassen schilders uit Uden ook over een eigen onderhoudsbedrijf: Claassen Service Center. Met deze divisie bieden wij alle soorten onderhoud en reparaties aan (huur)woningen en bedrijven in de breedste zin van het woord.

Bij Claassen uit Uden maken wij geen onderscheid tussen kleine of grote klanten, bedrijven of particulieren; iedereen is gelijk en kan bij ons terecht voor een deskundig advies.

Specialiteit
  • Service
  • Gratis offerte
  • Geen voorrijkosten
  • AF Erkenningsregeling
  • VCA ISO 9001-2000
  • Planbuilding