Van Boxtel schilders

in Uden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Uden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Boxtel schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Boxtel schilders
Heinsbergenstraat 20
5402 EE Uden

tel: 06 - 52 34 87 8

Extra informatie

Van Boxtel schilders is een schildersbedrijf uit Uden met een grote passie voor kwaliteit en service.
Van offerte tot oplevering heeft u met dezelfde mensen contact. Degene die met u de afspraken maakt, verschijnt ook weer op het werk. Hierdoor houden we de relatie op een hoog en persoonlijk niveau en wordt de betrokkenheid groot; we willen immers dat alles naar tevredenheid verloopt!
Daarnaast streeft Van Boxtel schilders te Uden naar een optimale klanttevredenheid. Wilt u advies op maat? Wij bieden u die áltijd; wij komen namelijk bij u langs voor een gratis inspectiebeurt, voordat we een compleet vrijblijvende offerte opstellen. Hierbij wordt de huidige staat vastgelegd en worden wensen en mogelijkheden besproken. Bij opdracht wordt alles in ons systeem vastgelegd, zoals kleurnummers, afspraken, adviezen, onderhoudstips en service. Zo weten ú en wij ook na jaren nog wat er aan uw pand in het verleden is verbeterd.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij Van Boxtel schilders te Uden voor al het binnen- en buitenschilderwerk. In onze algemene voorwaarden kunt u alles terug vinden over onze transparante manier van werken.
Wij werken door heel de regio tegen aantrekkelijke tarieven. Houdt ook onze acties in de gaten, dit kan u een aanzienlijk voordeel opleveren!

Voor vragen en/of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!