Freshpaint schilders

in Woerden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Woerden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VFreshpaint schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Freshpaint schilders
Kallameer 26
3446 JG Woerden

tel: 06-11362575

Extra informatie

Freshpaint schildersbedrijf Woerden
Freshpaint is een ervaren schildersbedrijf uit Woerden met meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw-, renovatie- en decoratiewerkzaamheden. Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats. Door toepassing van de juiste moderne technieken en materialen weten wij het onderhoud, ook op de lange termijn, zo voordelig mogelijk te houden.
Onderhoudsschilderwerk is meer dan een nieuw laagje lak of verf op de ondergrond aanbrengen. Kennis inzake constructie, ondergrond, eisen en wensen is essentieel om een goede voorbewerking en afwerking te realiseren. Door onze ervaring zijn wij in staat altijd de beste oplossing te bieden.

Wij zijn Freshpaint
Ook voor schilderwerk aan nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht. In de meeste gevallen voeren wij deze werkzaamheden voor een hoofdaannemer uit. Ook werken wij rechtstreeks voor toekomstige eigenaren en/of bewoners. Bent u op zoek naar een partner voor het afwerken van nieuwbouwprojecten? Wij geven u graag gericht advies en verstrekken vrijblijvend een offerte.

Freshpaint is een gecertificeerd systeem professional in houtrotsanering. Wij werken met producten van Repaircare. Na reparatie gaat uw kozijn of ander gevelelement gemiddeld weer 10 jaar mee. Naast deze traditionele diensten onderscheiden wij ons door ook decoratiewerkzaamheden te verrichten. Denkt u hierbij aan muurschilderingen, het beschilderen van sierlijsten en ornamenten en aanverwante zaken.

Specialiteit
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Wandafwerking
  • Houtrotreparaties
  • Deelvervanging kozijnen, ramen
  • Coaten betonvloeren
  • Muurschilderingen
  • Glasvliesbehang
  • Latex spuiten