Koren schilders

in Woerden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Woerden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKoren schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Koren schilders
Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

tel: 085 - 2738881

Extra informatie

Van oorsprong zijn wij een bedrijf dat werkzaam is in de particuliere markt. Door de tijd hebben we voor deze markt een meerjarenonderhoudssysteem ontwikkeld waarbij we de individuele klant op basis van advisering en inspectie een optimale conservering van het houtwerk bieden. Met het Flexibel Meerjaren Onderhoudsplan kunnen Verenigingen van Eigenaren en bedrijven op het gebied van meerjarenonderhoud dezelfde service genieten.
Voor een periode van tienjaar stellen wij op basis van uw specifieke wensen met betrekking tot het schilderwerk van uw woning of pand een onderhoudsplan op. Belangrijke punten bij het opstellen van dit onderhoudsplan zijn de door u gewenste esthetische waarde van het schilderwerk en een optimale conservering van het hout gerelateerd aan zo laag mogelijke kosten.
Het onderhoudsplan vormt het uitgangspunt voor de planning van het schilderwerk. Periodiek bekijken we of de in het onderhoudsplan vermelde schildersystemen al uitgevoerd dienen te worden of dat deze nog een periode kunnen worden uitgesteld of eventueel beperkt dan wel aangepast. Onderlinge interactie en advisering is hierbij van essentieel belang.

De werkzaamheden met de daarbij behorende kosten die op basis van deze inspectie uitgevoerd dienen te worden staan al in het onderhoudsplan vermeld. Het in het plan gestelde kostenplaatje wordt geïndexeerd op basis van de loon- en materiaalkostenstijgingen.

Specialiteit
  • Schildersbedrijven
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Meerjaren Onderhoudsplan
  • Wandafwerking
  • Behangwerk
  • Glasvlies
  • Stukadoorswerk
  • Sauswerk
  • Glaszetten