M.C. van Dorp schilders

in Zoetermeer

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zoetermeer


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VM.C. van Dorp schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


M.C. van Dorp schilders
Sophiaplaats 18
2713 EJ Zoetermeer

tel: 079-3167580

Extra informatie

Welkom bij M.C. van Dorp schilders Sier- en Decoratieschilder Zoetermeer e.o.

M.C. van Dorp schilders uit Zoetermeer is hèt adres voor het betere onderhouds-, decoratie- en restauratieschilderwerk in Zoetermeer en omstreken.
M.C. van Dorp schilders uit Zoetermeer is het bedrijf van Mark van Dorp. Mark heeft, naast jarenlange ervaring, tevens een goede basis. Hij is opgeleid aan het NIMETO (ofwel de Nationale Schildersschool) te Utrecht. Hij heeft daar in 2001 de opleiding ‘Ondernemer, Bescherming en Afwerkingstechnieken’ met succes afgerond. Daarbij onderscheidde hij zich door de titel ‘Meesterschilder’ te behalen.

Na zijn opleiding is hij voor enkele verschillende schildersbedrijven aan de slag gegaan. In deze periode heeft hij ruime ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende schilderklussen.
Sinds 2002 is Mark aan de slag als zelfstandig ondernemer. De kleinere opdrachten doet Mark vaak zelf; bij grotere opdrachten huurt hij regelmatig bekende collega-schilders in. Met deze vaste groep werkt hij regelmatig samen, waardoor bij weet dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Op deze website krijgt u een beeld van het brede aanbod van het bedrijf uit Zoetermeer. Van regulier onderhoudswerk tot zeer specifieke opdrachten, zoals marmeren, imitatiehout, restauraties en diverse decoratieve schilderingen. Wilt u weten waar we op dit moment aan de slag zijn, kijkt u dan even op onze Facebook-pagina.
Voor een vrijblijvende offerte of informatie over de mogelijkheden kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met Mark van Dorp uit Zoetermeer.

Meer dan alleen schilderwerk? Geen probleem.

M.C. van Dorp schilders werkt samen met een aantal andere zelfstandigen. Hierdoor kunnen veel verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd: van klein onderhoud tot grote verbouwingen. De vaste groep waarmee we werken is flexibel en op elkaar ingespeeld. Daardoor kunnen werkzaamheden snel achter elkaar worden uitgevoerd.
Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij regelmatig laten uitvoeren zijn:
- Keukens, badkamers en toiletten
- Verwarming aanleggen
- Muren plaatsen of juist verwijderen
- Plafonds verlagen

Voor een indruk van deze werkzaamheden kunt u terecht bij W.F. van Dorp.