Paul Waller schilders

in Zoetermeer

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zoetermeer


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VPaul Waller schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Paul Waller schilders
Molenstraat 57
2712 XH Zoetermeer

tel: 079 - 3160889

Extra informatie

Paul Waller schilders uit Zoetermeer
Heeft uw woning of bedrijf een opknapbeurt nodig of wilt u ondersteuning bij de afwerking van de verbouwing? Uw vakman, Paul Waller schilders gevestigd in Zoetermeer, staat voor u klaar!
Sinds 1997 levert Paul Waller uit Zoetermeer samen met zijn medewerkers van Paul Waller schilders alle diensten op het gebied van buitenschilderwerk, wandafwerking en restauratie. Paul Waller schilders werkt voor al zijn schilderwerk met kwalitatief hoge producten van Wilbrink Molenaar.

Engeland, Frankrijk en Nederland
Paul Waller heeft Paul Waller schilders uit Zoetermeer in 1997 opgezet. Paul is van oorsprong een Engelsman, die nu al jaren in Nederland een klein maar bloeiend schildersbedrijf heeft. Paul heeft het schildersvak in Engeland geleerd in het bedrijf van zijn vader.
Maar niet alleen in Nederland levert Paul goed werk af. In 1992 werkte Paul mee aan de restauratie van een landhuis van 400 jaar oud in Frankrijk.

Schilderwerk en wandafwerking
Maar Paul Waller kan meer dan restauratie van landhuizen. Paul verzorgt samen met zijn medewerkers alle diensten op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking in woningen en bedrijven. Welke vraag u ook heeft op dit gebied, Paul Waller schilders uit Zoetermeer kan het aan. Of zoals Paul het zelf zegt: “Alles kan geschilderd worden, zolang het maar niet beweegt.”

Meer dan schilderen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Paul Waller schilders uit Zoetermeer. Het bedrijf doet ieder jaar mee met een Sinterklaasactie voor gehandicapten van de Stichting voor geestelijk en maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN) in Zoetermeer.

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Ornamenten
  • Plafondafwerking
  • Wandafwerking