Nijhuis schilders

in Zoetermeer

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zoetermeer


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VNijhuis schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Nijhuis schilders
Streefkerkstraat 1
2729 KT Zoetermeer

tel: 079-8888488

Extra informatie

Schildersbedrijf Zoetermeer
Heeft u een schildersbedrijf uit Zoetermeer nodig binnen en rondom Zoetermeer? Door een goede aanpak, zowel logistiek als in vakkundigheid, kunnen wij U een goede offerte aanbieden op basis van kwaliteit / service en garantie. Nijhuis schilders geeft u vooraf inzicht in de kosten en de kostenopbouw evenals in eventuele meerkosten. Wij werken niet alleen in Zoetermeer maar ook in steden als Den Haag, Rotterdam, Delft, Rijswijk, Bleiswijk, Alphen aan de Rijn etc.
Wees grote onderhoudskosten voor!
Als u kleine scheurtjes, blaasjes, het prille begin van verfbladders of afpoederen van de verf signaleert, is het hoog tijd ons te vragen uw huis te laten inspecteren. Wij kunnen voor u beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoordt is om nog een jaar het onderhoud uit te stellen.

Niet alleen voor het buitenschilderwerk maar ook voor het binnenschilderwerk-/onderhoud aan uw woning bent u bij het schildersbedrijf Nijhuis schilders in Zoetermeer aan het juiste adres. Ook voor bijvoorbeeld het kwalitatief behandelen van muren/plafonds in uw woning/pand. Wij kunnen u daarbij uitgebreid informeren en adviseren over de toe te passen materialen.
Ook op het gebied van kleurgebruik kunnen wij u op ideeën brengen; verassende kleurcombinatie bieden vaak onverwachte mogelijkheden. De producten worden bij fabrikant op kleur gemaakt.