Groeneveld & Zn schilders
in Zwolle
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zwolle


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGroeneveld & Zn schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Groeneveld & Zn schilders
Oude Deventerstraatweg 76
8017BD Zwolle

tel: 038-4608442

Extra informatie

Ouderwets persoonlijke service met modern vakmanschap! Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf uit Zwolle dat modern vakmanschap biedt met een ouderwets persoonlijke service, dan bent u bij ons aan het goede adres. Particulier en bedrijf Wij verzorgen schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten zoals woningen, monumentale panden, bedrijfsgebouwen, kantoren, vereniging van eigenaren, woningcorporaties en scholen. Is uw woning, bedrijfspand of V.v.E. toe aan een professionele schildersbeurt? Groeneveld & Zn schilders uit Zwolle is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken. Buitenschilderwerk: In ons land heeft het schilderwerk buiten hard te verduren. U kunt uw woning of bedrijfspand door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen deze alledaagse weers- en milieuinvloeden. Wij garanderen een lange levensduur door de kwaliteit van ons verfsysteem en de uitvoering van de voorbewerkingen. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud, schakel ons op tijd in! Ook op het gebied van kleur willen wij u graag adviseren. Binnenschilderwerk: Is het interieur van uw huis of bedrijfsgebouw toe aan een nieuw gezicht? Groeneveld & Zn schilders uit Zwolle kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen.
Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om ramen en deuren, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over kleurencombinaties en materialen. Een goed geschilderd huis of bedrijf draagt niet alleen bij aan het woon- en werkcomfort maar draagt ook bij aan het waardebehoud in de toekomst.
Groeneveld & Zn schilders uit Zwolle verzorgd alle denkbare werkzaamheden t.a.v. beglazingswerk. Voor iedere wens proberen wij met een pasklare en zo voordelig mogelijke oplossing te komen. Groeneveld & Zn schilders uit Zwolle verzorgd alle denkbare werkzaamheden t.a.v. wandafwerking, zoals behang, glasvezel, meerkleurige muurverf, en sierpleisters.

Specialiteit
  • Binnen schilderwerk
  • Buiten schilderwerk
  • Schilderen van plafonds, wanden, ramen, deuren, etc.
  • Leveren en plaatsen van enkel glas, isolatieglas, figuurglas, gehardglas, veiligheidsglas en colorbel
  • Wandafwerkingen, zoals behang, glasvezel, muurverf en sierpleister
  • Vloerafwerkingen, betonvloeren, houten vloeren Waterdichtmaken van betonvloeren Kleine en grote houtrotreparaties