Ludwig Schilder Service
in Zwolle
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zwolle


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLudwig Schilder Service
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Ludwig Schilder Service
Hooilandstraat 7
8043XH Zwolle

tel: 038-4531091

Extra informatie

Ludwig Schilder Service te Zwolle
Wij zijn een ervaren schilderbedrijf uit Zwolle, dat alle voorkomende schilderwerkzaamheden verricht.
Onze schilders zijn gediplomeerd en hebben een ruime ervaring in schilderwerk. Daardoor kunnen wij u goed adviseren over de te gebruiken producten, kleuren en de verschillende types wandafwerking.

Wij werken zowel voor bedrijven en particulieren als voor verenigingen van eigenaren.
U kunt ook bij ons ook terecht voor:
 • Alle soorten behang.
 • Glaszetten.
 • Stukadoorswerk.
 • Pleisterwerk.
 • Sierpleisterwerk.
Planmatig onderhoud
Ludwig Schilder Service uit Zwolle biedt u graag de mogelijkheid om in overleg met u een onderhoudsplan voor uw pand op te stellen. Wij kijken dan naar de huidige kwaliteit van het pand en de te verwachten kosten. Onderhoud van een woning of bedrijfspand is immers het meest effectief als het planmatig en regelmatig wordt uitgevoerd. Door een onderhoudscontract op te stellen heeft u ook een duidelijk overzicht van de kosten over langere tijd.
Meerjarenbegroting

Ludwig Schilder Service uit Zwolle kan een meerjarenbegroting opstellen voor uw huis of bedrijfspand. Door zo'n begroting krijgt u een duidelijk beeld van het onderhoudsschilderwerk dat in de komende jaren moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. Zo wordt u als eigenaar niet onaangenaam verrast door onvoorziene kosten.
Restauratie / Renovatie

Naast het schilderen van uw huis kunt u bij Ludwig Schilder Service in Zwolle terecht voor de restauratie en renovatie van uw (monumentale) pand. Wij hebben alle expertise in huis om een (monumentaal) pand weer in oude glorie te herstellen.
Behangen

Ludwig Schilder Service uit Zwolle is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.
Glas zetten

Ludwig Schilder Service uit Zwolle plaatst op een veilige en professionele manier diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkel raam als een complete woning van beglazing voorzien.
Wij plaatsen de volgende soorten glas:
 • HR++ isolatieglas
 • HR isolatieglas
 • Enkel glas
 • Blank glas
Overige werkzaamheden
 • Stukadoorswerk
 • Pleisterwerk
 • Sierpleisterwerk