Guido Berensen schilders

in Amsterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGuido Berensen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Guido Berensen schilders
Zeeburgerpad 129
1019DX Amsterdam

tel: 06-16966665

Extra informatie

Ik ben Guido Berensen. Na diverse bouwprojecten voor verschillende bedrijven kwam ik in 1996 in dienst van een meesterschilder. Van hem heb ik het vak geleerd en binnen dat bedrijf heb ik op meerdere niveaus gewerkt. Na meer dan tien jaar was het tijd voor een nieuwe stap en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen te Amsterdam. In de afgelopen twee jaar heeft Guido Berensen schilders te Amsterdam naar volle tevredenheid voor zowel partuculiere klanten als voor bedrijven diverse schilderprojecten uitgevoerd. De vrijheid van projecten en de verantwoordelijkheid voor kwalitatief goed werk bevallen mij uitstekend. Flexibiliteit is voor klanten handig en vind ik een vanzelfsprekendheid in een vrij beroep als schilder. Kwaliteit is een vereiste voor een tevreden klant en geeft mij een goed gevoel over mijn werk en bedrijf. Dat eis ik dus ook van mijn medewerkers. Kiest u dus voor Guido Berensen schilders uit Amsterdam dan kiest u voor maatwerk en kwaliteit.

Specialiteit
  • Gratis offerte
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Spuitwerk
  • Kleuradvies
  • Vloercoatings
  • Verwijderen van graffiti