Potgieter schilders

in Amsterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VPotgieter schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Potgieter schilders
Gyroscoopweg 1
1042AB Amsterdam

tel: 020-5061800

Extra informatie

Wie is Potgieter schilders te Amsterdam?
Stiel Groep is in de regio Amsterdam dé bouwtechnische partner voor professionele vastgoedeigenaren en beheerders.
Wat doet Potgieter schilders in Amsterdam?

Service, onderhoud, renovatie of selectieve nieuwbouw? Potgieter schilders te Amsterdam stelt graag onze expertise en capaciteit ter beschikking. Onze multidisciplinaire en no-nonsense aanpak staat garant voor een efficiënte planning. Het resultaat is tijdwinst en een gunstige prijsstelling.
Voor wie doet Potgieter schilders te Amsterdam dit?

Potgieter schilders in Amsterdam werkt onder andere voor woningbouwcorporaties Eigen Haard, De Key en Ymere, de institutionele beleggers BPF Bouwinvest, Pensioenfonds Metaal & Techniek en Amvest, voor de beheerders Jacobus Recourt, Libra Vastgoed, Actys Wonen, Stichting Diogenes, voor diverse V.v.E.'s, voor zorg- en onderwijsinstellingen als de Amsterdams Hogeschool voor de Kunsten, Cordaan, Stichting Altra, voor diverse stadsdelen en gemeentes.

Specialiteit

Onze aanpak: samen sterk in vakwerk One stop shopping

Stiel Groep is een multidisciplinair bouwtechnisch bedrijf te Amsterdam. U kunt met al uw vragen en opgaven bij ons terecht, van reparatie tot renovatie, van fundering tot dak. Omdat we alles in één hand hebben kunnen we scherp calculeren, zijn we flexibel en verloopt de communicatie soepel. We zijn continu bezig om ons multidisciplinaire karakter te versterken. Duurzaamheid en milieubesparende technieken zijn onze speerpunten.
Één aanspreekpunt

U heeft één aanspreekpunt, weet bij wie u moet zijn. Het maakt niet uit waar het over gaat - een nieuw werk, tussentijds overleg, advies - één telefoontje is voldoende. De contactpersonen weten wat er speelt, kennen de projecten uit het verleden en werken vaak al jaren met de klant samen. Al onze contactpersonen kennen de praktijk.
Vakmanschap

We stimuleren onze medewerkers om zich bij te scholen en over de grenzen van hun vak heen te kijken. Aan hun sociale en communicatieve vaardigheden stellen we hoge eisen, ze moeten zich kunnen bewegen in een omgeving waar bewoners of gebruikers aanwezig zijn. We hechten bovendien aan een evenwichtige samenstelling van ons medewerkersbestand, aan een mooie mix van jong en oud, van ervaren "rotten" en aanstormend talent.
Eigen mensen

Stiel Groep uit Amsterdam werkt bij voorkeur met eigen mensen. Dat maakt het eenvoudiger om de kwaliteit te garanderen. En als we derden inschakelen, dan doen we een beroep op partijen waarmee we al lang samenwerken. We hebben een betrouwbaar netwerk opgebouwd van onderaannemers en zzp-ers die net als Stiel Groep staan voor hun werk. Het verloop is gering, net als bij onze klanten en werknemers.