Hofmeester schilders

in Amsterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHofmeester schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Hofmeester schilders
Roerstraat 29
1078LH Amsterdam

tel: 020-7891324

Extra informatie

Wie is Hofmeester schilders?
Schilderen is voor ons meer dan alleen een verflaag aanbrengen. Schilderen is onderhoud plegen waarbij vakkennis, materialenkennis en praktijkervaring hand in hand gaan. Bij schildersbedrijf Hofmeester uit Amsterdam werkt een vakbekwaam en gemotiveerd team dat bestaat uit enthousiast schilder vakidioten. Al twintig staan wij garant voor goed en degelijk werk en zijn inmiddels een begrip in Amsterdam geworden. Wij hebben al vele glimlachen op gezichten weten te krijgen door onze inzet.
Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak!

Bij Hofmeester schilders is afspraak werkelijk ook daadwerkelijk afspraak. Spreken wij eenmaal iets met u af, dan kunt u er zeker van zijn dat dit ook echt gebeurd. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Structuur en goede afspraken zorgen immers voor een flexibele manier van werken. Daarnaast leveren wij onze diensten tegen voordelige tarieven.
Wilt u kennis maken met ons enthousiaste team van vakidioten? Neemt u dan contact met ons op

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • VVE onderhoud